Prodajni program Power Equipment za domačo in profesionalno uporabo

Nudimo vam široko ponudbo izdelkov za urejanje vrta in okolice doma. Izbirate lahko med visokokakovostnimi napravami vrhunskih blagovnih znamk Blue Bird, Europower, Pramac, Pubert, AGT, GGP in Vari, ki nenehno presenečajo z inovacijami.

Blue Bird je italijansko podjetje, ki proizvaja predvsem orodja in pripomočke za urejanje vrta. Njihova obsežna ponudba med drugim vključuje motorne kose, vodne črpalke, vrtalnike zemlje, drobilce vej, puhalnike in motorne žage.
Europower je vrhunski proizvajalec bencinskih in dizelskih agregatov za vsakdanjo in profesionalno rabo. Podjetje prihaja iz Belgije, kjer deluje že od leta 1986.
Podjetje Pramac izvira iz Italije, kjer že več desetletij proizvaja vrhunske bencinske in dizelske agregate za vsakdanjo in profesionalno rabo, med njihovimi izdelki pa najdete tudi druge industrijske naprave.
Pubert je vodilni proizvajalec izdelkov za vrt in prosti čas. Prihaja iz Francije, kjer uspešno deluje že vse od leta 1840, ponaša pa se z bogato ponudbo izdelkov, ki vključuje vse od običajnih in snežnih prekopavalnikov
Vari je češko podjetje, znano predvsem po proizvodnji izdelkov za vrt in prosti čas. Ti vključujejo vse od kos in kosilnic do mulčerjev, drobilcev vej in drugih naprav za urejanje vrta.

variiii.jpg
pubert_logo.png
pramac-logo.jpg
BB-logo.jpg
euro-power.jpg
logo-agt.jpg
GGP.jpg